Fillers Borås

Fillers Borås

Vill du göra fillers här i Borås? Hos oss på Hudvårdsinstitutet erbjuder vi fillers samt fri konsultation för behandling med fillers. Vi ger dig ett naturligt resultat och ett föryngrat utseende med vår filler behandling i Borås.

BOKA BEHANDLING
4.8 Fantastiskt bra (687 betyg)

Fillers i Borås hos hudvårdsinstitutet

Våra fillers i Borås består av hyaluronsyra som har som uppgift att bl.a. återfukta huden. Vi använder tunn nål för att behandla det området du vill göra en touch-up på. Fillers kan användas till att fylla ut rynkor, få bort mörka ringar under ögonen (tear trough), eller för att fylla ut läppar och kindben. Fillers kan användas för ett ungdomligare utseende eller för att fylla ut områden som du upplever har förlorad volym. Det går även att använda fillers om du upplever att du inte har fullt symmetriskt ansikte, exempelvis om du har lite sned näsa. Många väljer att använda fillers mot åldrande då typiska ålderstecken i huden som rynkor runt ögonen eller påsar under ögonen beror på att vi tappar hyaluronsyra (som finns naturligt i huden) när vi blir äldre och därför också tappar spänstigheten i huden. Hyaluronsyra hjälper till att tillföra fukt och volym i huden som vi naturligt tappar med åren. Hos oss på Hudvårdsinsitutet i Borås hjälper vi dig med alla sorts förbättringar du kan tänkas vilja göra med fillers i ansiktet.

Våra fillers behandlingar i Borås

Vi erbjuder en rad olika behandlingar av fillers i Borås.

Fillers käkben 1ML

Fillers i käkben är relativt smärtfritt och används för att öka volym och kontur vid käkbenet och därav få en mer distinkt käklinje. Ofta behövs ca 2-3 sprutor för maximalt resultat. Fillers vid käkben har ofta minimala bieffekter. Resultatet håller upp till 12-18 månader.

Fri Konsultation Fillers /botox

Vi erbjuder fri konsultation inför behandling med fillers eller botox. Detta för att du ska känna dig säker att vi kan erbjuda det resultat du önskar. Vi hjälper dig med frågor och funderingar och ser till att du får den behandling som passar dig bäst.

Läppförstoring / Fillers 1ml

Läppförstoring är ett vanligt anledning till att använda fillers. 1 ml fillers för läppar räcker för att få ökad kontur och en liten volymökning. Fillers i läppar håller oftast 1-3 månader men det är individbaserat och kan därför inte sägas exakt.

Fillers 1ml

1 ml fillers kan användas till att till exempel fylla ut små rynkor i pannan. Önskar du att behandla flera områden i ansiktet kan flera sprutor behövas. Beroende på vilket område du vill behandla räcker 1 ml olika långt.

Återbesök Botox/ Fillers

Behöver du fylla på din behandling av fillers i till exempel läpparna så erbjuder vi även återbesök. Återbesök kan även användas för påfyllning av rynkor eller andra områden du behandlat tidigare.

Boka fillers i Borås hos Hudvårdsinstitutet

Har du fler frågor eller funderingar angående fillers så kontakta oss på Hudvårdsinsitutet Borås så hjälper vi dig. Du kan även boka tid hos en av våra erfarna hudvårdsteraputer på vår hemsida. Vi ser fram emot att ge dig den hjälp du behöver!

FAQ – Fillers Borås

Vad är för och nackdelar med fillers?

Fördelarna är att det är ett enkelt och säkert sätt att förbättra huden i ansiktet och ge ett föryngrat resultat. Hyaluronsyra som används finns naturligt i huden och bryts därför ned på ett naturligt sätt i kroppen. Skulle man få ett oönskat resultat finns det även medel för att bryta ner hyaluronsyran.

Nackdelarna är framförallt att det kan ge svullnad och blåmärken efter behandlingen. Det tar även upp till 4 veckor innan materialet har satt sig och inte förens då har man fullt resultat.

Hur länge håller fillers?

Det beror på. Olika individer bryter ner materialet olika snabbt och det är därför svårt att säga. Det beror även på vart du väljer att behandla. Rynkor i tex pannan kan hålla upp till 12-18 månader medan det oftast håller kring 3 månader i läpparna.

Boka Behandling

FAQ

Vad är fillers ansiktsbehandling?

Fillers ansiktsbehandling är en icke-kirurgisk behandling som använder sig av hyaluronsyra eller annan liknande fyllnadsmedel för att ge volym och fukt till huden.

Vilka områden på ansiktet kan behandlas med fillers?

Fillers kan användas för att behandla linjer och rynkor runt munnen och näsan, tinningar, kinder, läppar och käklinjen.

Hur fungerar fillers tekniken under ansiktsbehandlingen?

Filler injiceras med en fin nål under huden och fungerar genom att fylla ut förlorad volym och fukt i huden, vilket gör att den ser fylligare och mer ungdomlig ut.

Hur lång tid tar en fillers ansiktsbehandling?

En fillers ansiktsbehandling tar vanligtvis mellan 30-60 minuter beroende på vilka områden som behandlas.

Vilka resultat kan man förvänta sig efter en fillers ansiktsbehandling?

Efter en fillers ansiktsbehandling kan man förvänta sig en mjukare och fylligare hud, en minskning av fina linjer och rynkor, samt en mer ungdomlig volym och definition i ansiktet.

Skicka ett meddelande