ANSIKTSBEHANDLINGAR

Ansiktsbehandlingar i Borås

På Hudvårdsinstitutet erbjuder vi djupverkande ansiktsbehandlingar utöver det vanliga. Resultatet kommer snabbt i form av välmående hy med en oslagbar känsla av lyster och spänst. Välj bland en meny av den senaste teknologin inom professionell hudvård – kemisk peeling, LPG liftmassage eller varför inte vår populära INFUZION-behandling?

LPG Liftmassage

Vill du ha ett naturligt ansiktslyft som förebygger hudens ålderstecken och stramar upp huden? Som första salong i Borås erbjuder vi revolutionerande LPG liftmassage. Mekanisk massageteknik stimulerar blodcirkulationen, dränerar vätska och bygger upp hudens kondition på djupet. Behandlingen reducerar linjer, motverkar påsighet och ger ökad kollagenproduktion. Perfekt för dig som vill ha en effektiv icke-kirurgisk behandling där resultatet syns omedelbart!

Powerlite IPL

Ta din hudvård till en helt ny dimension. Powerlite IPL reparerar skadad hud och bromsar effekterna av hudens åldrande inifrån. Teknikens pulserande ljus tar bort ytliga blodkärl, rosacea och pigmentfläckar, och verkar på djupet genom att stimulera till produktion av kollagen och elastin. Powerlite IPL är en behandling som inte bara eliminerar hudskador, du får dessutom hud som känns fastare och ger ungdomlig lyster.

INFUZION

En hudvårdsbehandling som slog ner som en bomb i skönhetsbranschen. INFUZION bygger på en medicinsk metod där galvaniserad ström ökar hudens mottagningsförmåga för skinboosters. En pistolliknande maskin slussar hyaluronsyra djupt ner i hudytan och fyller ut mindre rynkor, eliminerar kråksparkar och ger ett fantastiskt resultat – helt utan nålstick. En otroligt efterfrågad behandling som är en av våra favoriter! Är du gravid eller har pacemaker ska du inte genomgå INFUZION.

Kemisk peeling

Unna dig en målinriktad kemisk peeling med våra noggrant utvalda produkter från Dermaceutic. Den unika formulan av AHA-syror jobbar effektivt på linjer och oren hud, verkar porsammandragande och gör huden rejält återfuktad. Boka en kemisk peeling hos oss för att få en fin och slät hudstruktur som mycket lättare kan ta åt sig av hudvårdsprodukter som du använder i vardagen. Fungerar på alla hudtyper för att boosta cellförnyelsen och motverka pigmentfläckar och andra ålderstecken. För dig som vill ha ett mer ungdomligt utseende.

Microneedling

En populär behandling som framgångsrikt bekämpar stora porer, ärr, acne, hudbristningar och åldrad hud. Microneedling lindrar hudproblem och har flera hudföryngrande effekter. Marknadsledande teknologi i form av tunna engångsnålar slussar ner aktiva ämnen i huden och skapar en kontrollerad skada. Kroppens naturliga reaktion är att reparera skadan, vilket visar sig som stimulerade tillväxtfaktorer och ökad kollagenproduktion. Med microneedling får du garanterat yngre och spänstigare hud på ett kliniskt bevisat sätt.

Cryopen

Cryobehandling är en frysteknik som kan behandla ett stort antal olika hudåkommor. Med hjälp av dikväveoxid (lustgas) fryser vi bort fläckar, vårtor, fibrom och andra hudförändringar säkert och effektivt. Tekniken är mycket precis, vilket gör att även känsliga områden kan behandlas, som exempelvis runt ögonen. Under behandlingens gång blir hudutväxten fryst och vitnar, efteråt brukar en rodnad bildas. I vissa fall kan också blåsbildning förekomma, detta är normalt och läker så småningom. Inga bieffekter, och ingen risk att frisk vävnad skadas. Runt 1–3 behandlingar brukar behövas för önskat resultat.

PRX T-33

PRX-T33 är nästa generations ”Art of Anti-ageing” – effektiv och resultatinriktad. En innovation som ger djup återfuktning, direkt reducering av rynkor och linjer samt effektiv “lift and tight”-effekt

Cryo T-Shock

CRYO-terapi – den mest innovativa, icke kirurgiska, behandlingen för lokaliserad fettreducering, cellulitutjämning och rynkreducering på marknaden idag! CRYO jobbar på olika problem och fokusområden beroende på vad du önskar för slutresultat. Som kroppsbehandling jobbar vi främst cellulitreducerande, fettreducerande och uppstramande då vi smidigt kan komma åt alla delar av kroppen som tex. “gäddhäng”, “kärlekshandtag”, rumpa, “mammamage”. Som ansiktsbehandling jobbar vi främst uppstramande, rynkreducerande och fettreducerande vid tex. “dubbelhaka”. Kylan hjälper till att dra åt och släta ut huden, detta genom att eliminera och kristallisera fettcellerna samt tighta till huden.

Hittar du inte det du söker?

Vi skräddarsyr alla behandlingar efter önskemål – fråga oss!
Kostnadsfri konsultation gäller alla behandlingar.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search