fbpx

ANSIKTSBEHANDLING I BORÅS

Rätt ställe för en ansiktsbehandling i Borås

Finns det nåt goare än en riktigt skön ansiktsbehandling?På Hudvårdsinstitutet mitt i centrala Borås kan du få både en skön men också djupverkande ansiktsbehandling. vi erbjuder ansiktsbehandlingar som passar både kvinnor och män. Resultatet kommer snabbt i form av välmående hy med en oslagbar känsla av lyster, spänst och glow.  Hos oss hittar du allt från traditionell ansiktsbehandling till ansiktsbehandlingar med den senaste teknologin inom professionell hudvård – Vi erbjuder bl.a. kemisk peeling, LPG liftmassage och Microneedling. Eller varför inte vår populära INFUZION-behandling? Välkommen till oss på allégatan 66 i Borås.

Ansiktsbehandling med LPG Liftmassage

Vill du ha ett ansiktsbehandling med ett naturligt ansiktslyft som förebygger hudens ålderstecken och stramar upp huden? Som första salong i Borås erbjuder vi revolutionerande LPG liftmassage. Mekanisk massageteknik stimulerar blodcirkulationen, dränerar vätska och bygger upp hudens kondition på djupet. Behandlingen reducerar linjer, motverkar påsighet och ger ökad kollagenproduktion. Perfekt för dig som vill ha en effektiv icke-kirurgisk behandling där resultatet syns omedelbart!

Ansiktsbehandling med Powerlite IPL

Ta din hudvård till en helt ny dimension. Powerlite IPL är en ansiktsbehandling som reparerar skadad hud och bromsar effekterna av hudens åldrande inifrån. Teknikens pulserande ljus tar bort ytliga blodkärl, rosacea och pigmentfläckar, och verkar på djupet genom att stimulera till produktion av kollagen och elastin. Powerlite IPL är en behandling som inte bara eliminerar hudskador, du får dessutom hud som känns fastare och ger ungdomlig lyster.

Ansiktsbehandling med populära INFUZION

En modern och populär ansiktsbehandling som ganska nyligen slog ner som en bomb i skönhetsbranschen är INFUZION. Det bygger på en medicinsk metod där galvaniserad ström ökar hudens mottagningsförmåga för skinboosters. En ansiktsbehandling där en pistolliknande maskin slussar hyaluronsyra djupt ner i hudytan och fyller ut mindre rynkor, eliminerar kråksparkar och ger ett fantastiskt resultat – helt utan nålstick. En otroligt efterfrågad behandling som är en av våra favoriter! Bor du i Borås eller i närheten av Borås och är nyfiken på ansiktsbehandling som gör skillnad så ska du testa Infuzion.

Ansiktsbehandling med Kemisk peeling

Unna dig en målinriktad ansiktsbehandling i form av kemisk peeling som verkligen gör skillnad. I behandlingen använder vi våra noggrant utvalda produkter från Dermaceutic. Den unika formulan av AHA-syror jobbar effektivt på linjer och oren hud, verkar porsammandragande och gör huden rejält återfuktad. Boka en kemisk peeling hos oss för att få en fin och slät hudstruktur som mycket lättare kan ta åt sig av hudvårdsprodukter som du använder i vardagen. Fungerar på alla hudtyper för att boosta cellförnyelsen och motverka pigmentfläckar och andra ålderstecken. För dig som vill ha ett mer ungdomligt utseende.

Ansiktsbehandling med Microneedling

En väldigt populär ansiktsbehandling som framgångsrikt bekämpar stora porer, ärr, acne, hudbristningar och åldrad hud. Microneedling lindrar hudproblem och har flera hudföryngrande effekter. Marknadsledande teknologi i form av tunna engångsnålar slussar ner aktiva ämnen i huden och skapar en kontrollerad skada. Kroppens naturliga reaktion är att reparera skadan, vilket visar sig som stimulerade tillväxtfaktorer och ökad kollagenproduktion. Med microneedling får du garanterat yngre och spänstigare hud på ett kliniskt bevisat sätt.

Behandling med Cryopen

Cryobehandling är en frysteknik som kan behandla ett stort antal olika hudåkommor. Med hjälp av dikväveoxid (lustgas) fryser vi bort fläckar, vårtor, fibrom och andra hudförändringar säkert och effektivt. Tekniken är mycket precis, vilket gör att även känsliga områden kan behandlas, som exempelvis runt ögonen. Under behandlingens gång blir hudutväxten fryst och vitnar, efteråt brukar en rodnad bildas. I vissa fall kan också blåsbildning förekomma, detta är normalt och läker så småningom. Inga bieffekter, och ingen risk att frisk vävnad skadas. Runt 1–3 behandlingar i ansiktet brukar behövas för att uppnå önskat resultat.

Ansiktsbehandling med PRX-T33

PRX-T33 är en effektiv och resultatinriktad ansiktsbehandling inom hudföryngring och anti-ageing. PRX-T33 är en nålfri behandling som ger djup återfuktning, en direkt reducering av rynkor & linjer samt en så kallad lift and tight-effekt. den här ansiktsehandlingen har en djupgående effekt som ger både omedelbara och långsiktiga resultat. Dessutom minimalt med synlig negativ påverkar på huden vilket gör att du slipper det som kallas för ”down-time”.

Ansiktsbehandling med Cryo T-Shock

CRYO-terapi – den mest innovativa, icke kirurgiska, behandlingen för lokaliserad fettreducering, cellulitutjämning och rynkreducering på marknaden idag! CRYO jobbar på olika problem och fokusområden beroende på vad du önskar för slutresultat. Som kroppsbehandling jobbar vi främst cellulitreducerande, fettreducerande och uppstramande då vi smidigt kan komma åt alla delar av kroppen som tex. “gäddhäng”, “kärlekshandtag”, rumpa, “mammamage”. Som ansiktsbehandling jobbar vi främst uppstramande, rynkreducerande och fettreducerande vid tex. “dubbelhaka”. Kylan hjälper till att dra åt och släta ut huden, detta genom att eliminera och kristallisera fettcellerna samt tighta till huden.

Hittar du inte det du söker?

Letar du efter ansiktsbehandling i Borås? Vi skräddarsyr alla våra ansiktsbehandlingar efter dina specifika önskemål – fråga oss!
Vi på Hudvårdsinstitutet i Borås erbjuder alltid kostnadsfri konsultation. 

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search