RÄTT STÄLLE FÖR EN ANSIKTSBEHANDLING I BORÅS

RÄTT STÄLLE FÖR EN ANSIKTSBEHANDLING I BORÅS

Finns det nåt goare än en riktigt skön ansiktsbehandling?På Hudvårdsinstitutet mitt i centrala Borås kan du få både en skön men också djupverkande ansiktsbehandling. vi erbjuder ansiktsbehandlingar som passar både kvinnor och män. Resultatet kommer snabbt i form av välmående hy med en oslagbar känsla av lyster, spänst och glow.  Hos oss hittar du allt från traditionell ansiktsbehandling till ansiktsbehandlingar med den senaste teknologin inom professionell hudvård – Vi erbjuder bl.a. kemisk peeling, LPG liftmassage och Microneedling. Eller varför inte vår populära INFUZION-behandling? Välkommen till oss på allégatan 66 i Borås.

4.8 Fantastiskt bra (687 betyg)
 • Infuzion

  Infuzion

  Vi på Hudvårdsinstitutet i Borås känner oss väldigt stolta över att kunna presentera Infuzion, den nya och populära behandlingen inom hudföryngring som håller på att ta världen med storm.

  Läs mer
  BOKA BEHANDLING
 • Kemisk Peeling

  Kemisk Peeling

  Unna dig en målinriktad ansiktsbehandling i form av kemisk peeling som verkligen gör skillnad. I behandlingen använder vi våra noggrant utvalda produkter från Dermaceutic. Den unika formulan av AHA-syror jobbar effektivt på linjer och oren hud, verkar porsammandragande och gör huden rejält återfuktad. Boka en kemisk peeling hos oss för att få en fin och […]

  Läs mer
  BOKA BEHANDLING
 • LPG liftmassage

  LPG liftmassage

  Vill du ha ett ansiktsbehandling med ett naturligt ansiktslyft som förebygger hudens ålderstecken och stramar upp huden? Som första salong i Borås erbjuder vi revolutionerande LPG liftmassage. Mekanisk massageteknik stimulerar blodcirkulationen, dränerar vätska och bygger upp hudens kondition på djupet. Behandlingen reducerar linjer, motverkar påsighet och ger ökad kollagenproduktion. Perfekt för dig som vill ha en effektiv icke-kirurgisk behandling där resultatet syns omedelbart!

  Läs mer
  BOKA BEHANDLING
 • Powerlite IPL ansiktslyft

  Powerlite IPL ansiktslyft

  Ta din hudvård till en helt ny dimension. Powerlite IPL är en ansiktsbehandling som reparerar skadad hud och bromsar effekterna av hudens åldrande inifrån. Teknikens pulserande ljus tar bort ytliga blodkärl, rosacea och pigmentfläckar, och verkar på djupet genom att stimulera till produktion av kollagen och elastin. Powerlite IPL är en behandling som inte bara […]

  Läs mer
  BOKA BEHANDLING
 • Fillers Borås

  Fillers Borås

  Har du fler frågor eller funderingar angående fillers så kontakta oss på Hudvårdsinsitutet Borås så hjälper vi dig. Du kan även boka tid för konsultation hos oss på vår hemsida. Vi ser fram emot att ge dig den hjälp du behöver!

  Läs mer
  BOKA BEHANDLING

HITTAR DU INTE DET DU SÖKER?

Letar du efter ansiktsbehandling i Borås? Vi skräddarsyr alla våra ansiktsbehandlingar efter dina specifika önskemål – fråga oss!
Vi på Hudvårdsinstitutet i Borås erbjuder alltid kostnadsfri konsultation. 

KONTAKTA OSS

VARUMÄRKEN

Skicka ett meddelande