Ansiktsbehandling med kemisk peeling i Borås

Kemisk Peeling

Unna dig en målinriktad ansiktsbehandling i form av kemisk peeling som verkligen gör skillnad. I behandlingen använder vi våra noggrant utvalda produkter från Dermaceutic. Den unika formulan av AHA-syror jobbar effektivt på linjer och oren hud, verkar porsammandragande och gör huden rejält återfuktad. Boka en kemisk peeling hos oss för att få en fin och slät hudstruktur som mycket lättare kan ta åt sig av hudvårdsprodukter som du använder i vardagen. Fungerar på alla hudtyper för att boosta cellförnyelsen och motverka pigmentfläckar och andra ålderstecken. För dig som vill ha ett mer ungdomligt utseende.

BOKA BEHANDLING
4.8 Fantastiskt bra (687 betyg)

FAQ

Vad är kemisk peeling för ansiktet?

Kemisk peeling för ansiktet är en kosmetisk procedur där en kemisk lösning appliceras på huden för att avlägsna yttre lager av döda hudceller och stimulera ny celltillväxt.

Vilka hudproblem kan kemisk peeling för ansiktet behandla?

Kemisk peeling för ansiktet kan behandla en mängd olika hudproblem, inklusive fina linjer, rynkor, akne, pigmentfläckar och solskador.

Hur fungerar kemisk peeling för ansiktet?

Kemisk peeling fungerar genom att applicera en kemisk lösning på huden som avlägsnar de yttre lagren av döda hudceller och stimulerar produktionen av ny hud. Det kan finnas olika styrkor och typer av kemiska lösningar beroende på patientens behov.

Är det smärtsamt att genomgå en kemisk peeling för ansiktet?

Det kan finnas en liten stickande eller brännande känsla under proceduren, men vanligtvis är det inte smärtsamt. Efter behandlingen kan huden kännas irriterad eller känslig.

Vilken är den rekommenderade antalet behandlingar för optimala resultat?

Antalet behandlingar som rekommenderas beror på patientens hudtyp och specifika behov. Vanligtvis utförs kemisk peeling i en serie av 3-6 behandlingar med 2-4 veckors mellanrum för att uppnå optimala resultat.

Skicka ett meddelande