fbpx

BEHANDLINGAR FÖR BRYN OCH ÖGON

Behandlingar för bryn och ögon

Snyggare bryn eller Lash lift? Här finner du behandlingar inom bryn och ögon som sätter guldkant på både inre välbefinnande och yttre skönhet. Oavsett vad du bokar ingår alltid en fri konsultation ihop med tips och råd för att du ska få ut det mesta av din behandling.

Microblading

Vakna upp varje dag med snygga och naturliga ögonbryn! Vi erbjuder den senaste tekniken inom microblading, där pigment förs ner i huden med hjälp av tunna blad. Sakta men säkert arbetar vi fram naturliga linjer i dina ögonbryn som liknar riktiga hårstrån. Eftersom behandlingen görs för hand är möjligheterna stora att få en form och färg som matchar dina unika ansiktsdrag. Resultatet är naturliga och fylligare ögonbryn som håller i 1–3 år. Vi gör även eyeliner med samma metod.

Lash lift/fransböjning

Lash lift är idealisk för dig som inte kan eller vill använda mascara, men som ändå drömmer om fantastiska fransar. Du får en mer intensiv blick och fransar som ser naturligt längre ut. Behandlingen är semi-permanent och resultatet håller mellan
6-8 veckor. Det spelar ingen roll om du har korta eller långa fransar, Lash lift passar alla som vill ha vackra och effektfulla ögon. Tänk bara på att undvika produkter med olja de närmaste 48 timmarna efter behandlingen.

Brynformning

Ett par välvårdade ögonbryn kan göra underverk för ansiktets helhet! Vi på Hudvårdsinstitutet vet att brynformning är ett hantverk som kräver skicklighet för ett riktigt snyggt resultat. Alla bryn ser olika ut, med vax och pincett arbetar vi fram en vacker och symmetrisk brynform som passar just dig. Välkommen att boka tid för en skön paus i vardagen som ger ditt ansikte ett lyft.

Färgning av fransar och bryn

Färgade ögonfransar och bryn förhöjer hela ansiktets skönhet och ger en fräsch känsla som varar i flera veckor. Vi använder skonsamma produkter av högsta kvalitet och skräddarsyr färgbehandlingen efter dina önskemål. Målet är att du ska lämna salongen med ett vackert resultat som accentuerar området runt ögonen. Besök oss regelbundet för professionell färgning av fransar och bryn, så vaknar och somnar du alltid lika vacker. Väl inne på ansikte, du vet väl att vi erbjuder ansiktsbehandling i massa olika former.

Hittar du inte det du söker?

Vi skräddarsyr alla behandlingar efter önskemål – fråga oss!
Kostnadsfri konsultation gäller alla behandlingar.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search