Fransförlängning Borås

Fransförlängning Borås

Fransförlängning i Borås hos Hudvårdsinstitutet

Men en fransförlängning får du längre och tjockare fransar utan att behöva använda mascara. Att komma till oss i Borås för fransförlängning är en bra ide om du vill få ett optimalt resultat av din fransförlängning. Det finns olika varianter av fransförlängningar och det är viktigt att du väljer den typ som passar dig. 

Singelfransar

Singelfransar kallas även för klassiska fransar och är en av de föredragna fransarna vid fransförlängning. Resultatet ser naturligt ut och liknar när du använder mascara för att göra fransarna tjockare. Singelfransarna kommer i olika storlekar och varierar mellan 0.15-0.20 millimeter tjocka.  Singelfransarna fästs på dina egna fransar och är beroende av dessa när det kommer till längd och fyllighet. Därför kan någon av de andra metoderna krävas om du vill ha mycket fylligare fransar. 

Flat-lashes

Flat-Lashes är en fransförlängning som görs på samma sätt som singelfransar, alltså att de fästs på dina redan existerande fransar. Den stora skillnaden är att fransarna är platta och därför ger ett intryck av fylligare fransar än de klassiska singelfransarna.

Volymfransar

Volymfransarna är tunnare än de vanligare singelfransarna men flera av dem fästs på varje frans. Volymfransarna ger ett mer “fluffigt” resultat. Dessa fransar är lättare och är därför mer skonsamma mot dina egna ögonfransar. Självklart kan du välja hur du vill ha dina volymfransar och variera hur många som fästs på varje frans. 

Mixade fransar

Det är vanligt att man blandar singelfransar och volymfransar för att få det bästa av båda varianterna. Resultatet blir lite mer busigt och ger en väldigt naturlig look. 

Hållbarhet av Fransförlängningen i Borås

Fransarna håller olika länge och är individuellt beroende på hur väl du tar hand om dem och hur bra fäste de får vid dina fransar. En påfyllning eller förnyelse rekommenderas var 3-5’e vecka men kan som sagt variera beroende på flera faktorer. 

Att tänka på vid Fransförlängning i Borås hos oss

Före fransförlängningen i Borås:

  • Friska ögon: Du bör inte göra en fransförlängning om du har en inflammation eller Vagel i ögat, du bör då boka om din tid.
  • Osminkad: Kommer du sminkad så kommer det ta tid att rengöra dina fransar och kan göra att tid tas upp från din tidsbokning av fransförlängning. Det är i ditt bästa intresse att komma till oss så redo för fransförlängningen du kan.
  • Färgade fransar: Det är bra att ha färgade fransar om dina fransar är för ljusa, detta kan vi hjälpa dig med om du bokar in fransfärgning i samband med fransförlängningen. 

Efter din Fransförlängning i Borås:

  • Undvik vatten: Efter behandlingen bör du låta limmet på fransarna stelna helt innan du utsätter det för vatten. Du ska vänta minst 24 timmar innan fransarna blöts upp eller fuktas. 
  • Undvik oljeprodukter: Oljeprodukter precis som vatten gör att limmet lossnar och din fransförlängning förstörs.
  • Undvik Propylenglykol: Du bör undvika detta av samma anledning som ovanstående. 
  • Undvik att tvätta fransarna med oljebaserad rengöring: Även efter de första 24 timmarna så kan tvätt av fransarna med oljebaserad rengöring lukra upp limmet och lösgöra fransförlängningen.
  • Pilla inte eller gnugga i onödan
BOKA BEHANDLING
4.8 Fantastiskt bra (687 betyg)

FAQ

Hur länge håller en fransförlängning?

En fransförlängning kan hålla upp till 4-6 veckor, beroende på hur väl den sköts och på hur snabbt dina naturliga fransar växer och faller av.

Kan man använda mascara efter fransförlängningen?

Det rekommenderas inte att använda mascara efter en fransförlängning eftersom det kan skada de syntetiska fransarna och göra att de lossnar tidigare. Om du vill ha extra volym eller längd kan du använda en vattenbaserad mascara som är säker för fransförlängningar, men det är alltid bäst att rådfråga din fransstylist först.

Hur duschar man med fransförlängning?

När du duschar med en fransförlängning bör du undvika att blöta ögonen i mer än 10 sekunder i taget och undvika att gnugga ögonen. Det rekommenderas också att du inte utsätter dina ögon för direkt vattenstråle. Om du vill vara extra försiktig kan du använda en duschmössa eller badda försiktigt runt ögonen med en fuktig handduk.

Hur mycket sliter en fransförlängning?

En fransförlängning kan slita lite på dina naturliga fransar eftersom de syntetiska fransarna är fästa på dina egna fransar. Men om fransförlängningen görs av en erfaren och skicklig fransstylist, ska det inte slita på dina naturliga fransar mer än normalt.

Ska man borsta sina fransar efter fransförlängning, hur ofta?

Ja, det är bra att borsta dina fransar efter en fransförlängning för att hålla dem åtskilda och för att undvika att de trasslar ihop sig. Du kan borsta dem försiktigt med en ren och mjuk mascara-borste varje dag eller efter behov.

Varför kliar fransförlängning?

Om din fransförlängning kliar kan det bero på att du är allergisk mot limmet som används för att fästa de syntetiska fransarna på dina naturliga fransar. Det kan också bero på att du har fått smuts eller bakterier under fransarna, eller att du har torr hud runt ögonen.

Varför tappar jag min fransförlängning?

Det är normalt att tappa några av de syntetiska fransarna efter en fransförlängning eftersom dina naturliga fransar växer och faller naturligt. Men om du tappar en stor mängd av dina syntetiska fransar kan det bero på att de har blivit utsatta för för mycket värme, oljebaserade produkter eller gnuggning. Det kan också bero på att limmet inte har fäst ordentligt eller att du har utsatts för vatten eller ånga inom de första 24 timmarna efter appliceringen.

Skicka ett meddelande