fbpx

Anna

Anna utbildade sig 2005 i Köpenhamn till auktoriserad hudterapeut, och har förutom skönhet ett stort tränings- och hälsointresse. Hon har jobbat i många år med LPG och är mycket kompetent inom metodens alla områden. I varje behandling sätter Anna kunden i 100 % fokus, och hon är mån om att vidareutbilda sig för att Hudvårdsinstitutet ska erbjuda skönhetsbehandlingar av absolut högsta kvalitet.

Lucie

Lucie är diplomerad hudterapeut sedan 2003 och är riktigt vass på microblading. Hon brinner för avancerad hudvård med ett tydligt resultat och ger alltid lite extra omtanke i sina behandlingar, så att kunden får en upplevelse utöver det vanliga. I varje behandling sätter Lucie kunden i 100 % fokus, och hon är mån om att vidareutbilda sig för att Hudvårdsinstitutet ska erbjuda skönhetsbehandlingar av absolut högsta kvalitet.

Kith

Kith har närmare 30 års erfarenhet av skönhetsbranschen och blev auktoriserad hudterapeut 2007. Hon brinner för skönhetsvård och att förbättra utan att gå till överdrift, så att kunden känner sig nöjd och fin. I varje behandling sätter Kith kunden i 100 % fokus, och hon är mån om att vidareutbilda sig för att Hudvårdsinstitutet ska erbjuda skönhetsbehandlingar av absolut högsta kvalitet.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search