fbpx

Kroppsbehandlingar i Borås

Kroppen är en helhet. Tar vi hand om den påverkar det också vårt psykiska välbefinnande positivt. Utforska vårt utbud av välgörande kroppsbehandlingar – här finns något för alla.

LPG Alliance

Äntligen kan vi erbjuda nya LPG Alliance! Genom patenterad teknik får du bindvävsmassage som kickar igång kroppens naturliga förbränningssystem. Behandlingen driver ut vätska och reducerar fett, vilket resulterar i minskade celluliter, skulpterade kroppskonturer och fastare hud. Dessutom mjukar den upp stela muskler. Missa inte denna sköna behandling som är minst lika effektiv som den är smart.

Pedikyr

Fötterna har en tendens att glömmas bort i vardagen. Ge dina fötter lite extra kärlek i form av vår klassiska pedikyr så kommer de att tacka dig. Behandlingen innehåller uppmjukande fotbad, peeling, nagelvård, borttagning av förhårdnader och avslutas med mjukgörande oljor och skön fotmassage. Du får mjuka och fräscha fötter som gör att du definitivt kommer vilja gå mer barfota.

Cryopen

Cryobehandling är en frysteknik som kan behandla ett stort antal olika hudåkommor. Med hjälp av dikväveoxid (lustgas) fryser vi bort fläckar, vårtor, fibrom och andra hudförändringar säkert och effektivt. Tekniken är mycket precis, vilket gör att även känsliga områden kan behandlas, som exempelvis runt ögonen. Under behandlingens gång blir hudutväxten fryst och vitnar, efteråt brukar en rodnad bildas. I vissa fall kan också blåsbildning förekomma, detta är normalt och läker så småningom. Inga bieffekter, och ingen risk att frisk vävnad skadas. Runt 1–3 behandlingar brukar behövas för önskat resultat.

Spa Massage

Varva ner med en djupt avslappnande massage hos oss. I en rofylld miljö får du knådningar, glidningar och tryck som löser upp spänningar, sätter igång blodcirkulationen och mjukar upp stela muskler. Massagen kan förebygga smärta i rygg och axlar, och frisätter en mängd olika hormoner som har positiva effekter på kropp och sinne. Efter behandlingen kommer du känna dig underbart avslappnad och lugn. Rekommenderas inte för dig som har feber eller inflammationer.

Cryo T-Shock

CRYO-terapi – den mest innovativa, icke kirurgiska, behandlingen för lokaliserad fettreducering, cellulitutjämning och rynkreducering på marknaden idag! CRYO jobbar på olika problem och fokusområden beroende på vad du önskar för slutresultat. Som kroppsbehandling jobbar vi främst cellulitreducerande, fettreducerande och uppstramande då vi smidigt kan komma åt alla delar av kroppen som tex. “gäddhäng”, “kärlekshandtag”, rumpa, “mammamage”. Som ansiktsbehandling jobbar vi främst uppstramande, rynkreducerande och fettreducerande vid tex. “dubbelhaka”. Kylan hjälper till att dra åt och släta ut huden, detta genom att eliminera och kristallisera fettcellerna samt tighta till huden.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search