Cryo T-Shock i Borås

Cryo T-Shock

CRYO-terapi – den mest innovativa, icke kirurgiska, behandlingen för lokaliserad fettreducering, cellulitutjämning och rynkreducering på marknaden idag! CRYO jobbar på olika problem och fokusområden beroende på vad du önskar för slutresultat. Som kroppsbehandling jobbar vi främst cellulitreducerande, fettreducerande och uppstramande då vi smidigt kan komma åt alla delar av kroppen som tex. “gäddhäng”, “kärlekshandtag”, rumpa, “mammamage”. Som ansiktsbehandling jobbar vi främst uppstramande, rynkreducerande och fettreducerande vid tex. “dubbelhaka”. Kylan hjälper till att dra åt och släta ut huden, detta genom att eliminera och kristallisera fettcellerna samt tighta till huden.

BOKA BEHANDLING
4.8 Fantastiskt bra (687 betyg)

FAQ

Vad är Cryo T-Shock-behandling?

Cryo T-Shock-behandling är en icke-invasiv kroppsterapibehandling som använder kyla för att minska fettceller, förbättra hudens elasticitet och främja cellulärt återhämtning.

Hur fungerar Cryo T-Shock-behandlingen?

Cryo T-Shock-behandlingen använder sig av terapeutisk kyla för att rikta in sig på specifika områden på kroppen. Den kontrollerade kylan bidrar till att bryta ner fettceller och förbättra blodcirkulationen, vilket resulterar i en slankare figur och fastare hud.

Vilka områden på kroppen kan behandlas med Cryo T-Shock?

Cryo T-Shock-behandlingen kan appliceras på olika delar av kroppen, inklusive mage, lår, armar, midja och rygg, för att minska fettansamlingar och förbättra hudens utseende och struktur.

Vilka resultat kan man förvänta sig efter en Cryo T-Shock-behandling?

Efter en Cryo T-Shock-behandling kan man förvänta sig minskad celluliter, reduktion av fettceller, en slankare figur, förbättrad hudens fasthet och en ökad känsla av välbefinnande.

Hur många behandlingar behövs vanligtvis för att se resultat med Cryo T-Shock?

Antalet behandlingar som krävs för att se resultat kan variera beroende på individuella mål och behov. Vanligtvis rekommenderas en serie av 3-6 behandlingar med 1-2 veckors mellanrum för optimala resultat.

Skicka ett meddelande