Behandling för män

Behandling för män

Vi har ett brett utbud av behandlingar för män, hör av er till oss för en kostnadsfri konsultation. Med vår erfarenhet och kunskap skräddarsyr vi en strategi för just er hy och era önskemål. En av våra störst växande målgrupper är just medvetna män. Tveka inte på att höra av er till oss på Hudvårdsinstitutet om ni inte hittar vad ni söker. Nedan kan ni läsa om några av våra mest framgångsrika och populära skönhetsbehandlingar för män.

4.8 Fantastiskt bra (687 betyg)
 • PRX-Behandling för män

  PRX-Behandling för män

  Vad är då PRX-T33 hudbehandling? PRX-T33 är en utmärkt peeling för er män som vill åtgärda fotoskadad, krusig hud och mild hyperpigmentering. Behandlingen är baserad på den välkända ingrediensen triklorättiksyra (TCA). TCA är en av de mest populära peelingbehandlingarna. Behandlingen är helt smärtfri och ger fantastiska resultat på kort och lång sikt. Du är redo […]

  Läs mer
  BOKA BEHANDLING
 • HIFU för män

  HIFU för män

  Vad är då HIFU? HIFU är en väldigt kraftfull behandling som man bara gör en gång per år. Behandlingen är ett alternativ till traditionell kirurgisk ansiktslyftning, men utan ingrepp. Huden stramas upp och får ett lyft genom stimulerande ultraljud. HIFU passar alla hudtyper men kan vara smärtsam.

  Läs mer
  BOKA BEHANDLING
 • Infuzion för män

  Infuzion för män

  Vad är då Infuzion-behandling? Infuzion är också en populär behandling bland män som kommer till oss. Behandlingen är nålfri, effektiv, ej tidskrävande och ger utmärkta resultat direkt. Behandling är perfekt att klämma in på lunchen. INFUZION® är en revolutionerande och icke-invasiv behandling som penetrerar hyaluronsyra – berikad med fukt, vitaminer och mineraler – in i […]

  Läs mer
  BOKA BEHANDLING
 • Microneedling för män

  Microneedling för män

  Vad är då Microneedling? Microneedling för män kan förbättra hudtonen och texturen, minska rynkor och fina linjer, mjuka upp akneärr och minska missfärgningar med minimal nedtid. Dessutom erbjuder microneedling er män ett säkert och naturligt sätt att förbättra sitt utseende eftersom behandlingen använder kroppens egna läkningsmekanismer för att ge resultat.

  Läs mer
  BOKA BEHANDLING

VARUMÄRKEN

Skicka ett meddelande