PRX-BEHANDLING FÖR MÄN I BORÅS

PRX-Behandling för män

Vad är då PRX-T33 hudbehandling? PRX-T33 är en utmärkt peeling för er män som vill åtgärda fotoskadad, krusig hud och mild hyperpigmentering. Behandlingen är baserad på den välkända ingrediensen triklorättiksyra (TCA). TCA är en av de mest populära peelingbehandlingarna. Behandlingen är helt smärtfri och ger fantastiska resultat på kort och lång sikt. Du är redo att gå direkt till festen.

BOKA BEHANDLING
4.8 Fantastiskt bra (687 betyg)

FAQ

Vad är PRX-behandling för män?

PRX-behandling för män är en avancerad hudvårdsbehandling som använder PRX-T33-serum för att förbättra hudens struktur, minska rynkor och åldrande, och främja kollagenproduktionen.

Hur fungerar PRX-behandling för män?

PRX-behandlingen för män innebär att PRX-T33-serum appliceras på huden, vilket stimulerar hudens naturliga regenerationsprocess utan att orsaka någon avskalning eller synlig rodnad. Serumet tränger djupt in i huden för att förbättra dess utseende och textur.

Vilka resultat kan män förvänta sig efter en PRX-behandling?

Efter en PRX-behandling kan män förvänta sig förbättrad hudton och struktur, minskade rynkor och fina linjer, ökad fasthet och elasticitet samt en generellt förbättrad hudkvalitet.

Hur lång tid tar en PRX-behandling för män?

En PRX-behandling för män tar vanligtvis mellan 30-60 minuter beroende på området som behandlas och individuella behov.

Hur många PRX-behandlingar rekommenderas för optimala resultat?

Antalet PRX-behandlingar som rekommenderas kan variera beroende på hudens tillstånd och individuella mål. Vanligtvis rekommenderas en serie av 3-5 behandlingar med 2-4 veckors mellanrum för att uppnå optimala resultat.

Skicka ett meddelande