HÅRBORTTAGNING

Hårborttagning i Borås

Vi på Hudvårdsinstitutet är lite extra stolta över våra effektiva hårborttagningsbehandlingar. Här hittar du klassisk hårborttagning som vaxning, men också avancerad teknik som Powerlite IPL – där alla behandlingar har gemensamt att du får len och mjuk hud helt fri från hår. Kom till oss, vi är proffs och hjälper dig välja en behandling som passar just dig.

Vaxning

Slipp hår och stubbig utväxt i flera veckor. Vi använder oss av marknadsledande vaxprodukter för att ge dig snabb och effektiv vaxning från topp till tå. Lång erfarenhet och varma och lyhörda hudterapeuter gör att du är i trygga händer – oavsett om du vill vaxa benen, intimområdet/brasiliansk vaxning eller överläppen. Kom ihåg att hårstråna bör vara minst 5 mm för att vaxet ska kunna få tag i dem ordentligt.

Kostnad för behandling:

Pris varierar efter önskat kroppsområde. Gå in på vår bokningssida för att läsa mer om priser och boka tid.

Powerlite IPL Permanent hårborttagning

Bli av med din generande hårväxt för gott. Intensivt pulserande ljus hettar upp hårsäckens pigment och förstör dess protein, vilket förhindrar nytt hår från att bildas. IPL är en säker och patenterad teknik som är känd för sina effektiva resultat. Ljusa, vita och röda hårstrån går inte att ta bort, men då använder vi oss av en annan hårborttagningsmetod som komplement. Boka en behandling och upplev hur det känns att vara härligt hårfri – permanent!

Kostnad för behandling:

Pris varierar efter önskat kroppsområde. Gå in på vår bokningssida för att läsa mer om priser och boka tid.

Diatermi

Diatermi betyder ”genom värme” och är en mycket beprövad behandling inom permanent hårborttagning. Med hjälp av en tunn engångsnål leds svaga strömimpulser ner i hårsäcken, där värmen bränner bort hårcellerna. Genom upprepade behandlingar tar man död på anlaget som får strået att växa, så småningom kan du njuta av permanent len hud utan hår och behov av rakning. Är du gravid eller har pacemaker ska du inte gå en diatermibehandling.

Kostnad för behandling:

15 min 350 kr
30 min 500 kr

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search