fbpx

Rätt ställe för Hårborttagning i Borås

Oönskad hårväxt är något som de flesta upplever på ett eller annat sätt någon gång i livet. Vi på Hudvårdsinstitutet i Borås är lite extra stolta över våra effektiva behandlingar inom hårborttagning. Här hittar du klassisk hårborttagning som vaxning, men även lite mer avancerad hårborttagning som Powerlite IPL – där alla behandlingar har gemensamt att du får len och mjuk hud helt fri från hår. Kom till oss, vi är proffs på hårborttagning och hjälper dig välja en behandling som passar just dig och dina behov. Vi finns på Allégatan 66 i Borås.

Vaxning

Den snabbaste lösningen inom hårborttagning (ävenm om den inte är permanent) är vaxning. Håret försvinner direkt och du är fri från hår och stubbig utväxt i flera veckor. Vi på Hudvårdsinstitutet i Borås använder oss av marknadsledande vaxprodukter för att ge dig snabb och effektiv vaxning från topp till tå. Lång erfarenhet och varma och lyhörda hudterapeuter gör att du är i trygga händer – oavsett om du vill vaxa benen, intimområdet/brasiliansk vaxning eller överläppen. Kom ihåg att hårstråna bör vara minst 5 mm i sin utväxt ör att vaxet ska kunna få tag i dem ordentligt.

Powerlite IPL Permanent hårborttagning

Bli av med din generande hårväxt för gott. Intensivt pulserande ljus hettar upp hårsäckens pigment och förstör dess protein, vilket förhindrar nytt hår från att bildas. IPL är en säker och patenterad teknik inom hårborttagning som är känd för sina effektiva resultat. OBS. Ljusa, vita och röda hårstrån går inte att ta bort, men då använder vi oss av en annan metod för hårborttagning som komplement. Boka en behandling hos oss på Hudvårdsinstitutet i Borås och upplev hur det känns att vara härligt hårfri – permanent!

Diatermi

Diatermi betyder ”genom värme” och är en mycket beprövad behandling inom permanent hårborttagning. Med hjälp av en tunn engångsnål leds svaga strömimpulser ner i hårsäcken, där värmen bränner bort hårcellerna. Genom upprepade behandlingar tar man död på anlaget som får strået att växa, så småningom kan du njuta av permanent len hud utan hår och behov av rakning. Är du gravid eller har pacemaker ska du inte gå en diatermibehandling.

Hittar du inte det du söker?

Vi skräddarsyr alla behandlingar efter önskemål – fråga oss!
Kostnadsfri konsultation gäller alla behandlingar.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search