POWERLITE IPL PERMANENT HÅRBORTTAGNING

Powerlite IPL

Bli av med din generande hårväxt för gott. Intensivt pulserande ljus hettar upp hårsäckens pigment och förstör dess protein, vilket förhindrar nytt hår från att bildas. IPL är en säker och patenterad teknik inom hårborttagning som är känd för sina effektiva resultat. OBS. Ljusa, vita och röda hårstrån går inte att ta bort, men då använder vi oss av en annan metod för hårborttagning som komplement. Boka en behandling hos oss på Hudvårdsinstitutet i Borås och upplev hur det känns att vara härligt hårfri – permanent!

BOKA BEHANDLING
4.8 Fantastiskt bra (687 betyg)

FAQ

Vad är PowerLite IPL-behandling för hårborttagning?

PowerLite IPL-behandling är en teknik för hårborttagning som använder intensivt pulserande ljus (IPL) för att effektivt reducera hårväxt på olika områden av kroppen.

Hur fungerar PowerLite IPL-behandling för hårborttagning?

Vid PowerLite IPL-behandlingen riktas intensivt pulserande ljus mot de behandlade områdena. Ljuset absorberas av pigmentet i håret och omvandlas till värmeenergi, vilket förstör hårsäcken och förhindrar ytterligare hårväxt.

Vilka områden kan behandlas med PowerLite IPL för hårborttagning?

PowerLite IPL-behandlingen kan användas för att ta bort oönskat hår på olika områden, inklusive ansiktet, bikinilinjen, armarna, benen och ryggen.

Hur många behandlingar krävs med PowerLite IPL för att uppnå optimala resultat?

Antalet behandlingar som krävs kan variera beroende på hårtyp, hudfärg och behandlingsområde. Generellt sett rekommenderas en serie av 6-8 behandlingar med 4-6 veckors mellanrum för att uppnå optimala och långvariga resultat.

Finns det några biverkningar med PowerLite IPL-behandling för hårborttagning?

Efter IPL-behandlingen kan det förekomma milda biverkningar som rodnad, svullnad och tillfällig ömhet i behandlade områden. Dessa symtom försvinner normalt inom några timmar till några dagar. Det är viktigt att följa eftervårdsinstruktionerna från din hudterapeut för att minimera risken för biverkningar.

Skicka ett meddelande