DIATERMI

Diatermi

Diatermi betyder ”genom värme” och är en mycket beprövad behandling inom permanent hårborttagning. Med hjälp av en tunn engångsnål leds svaga strömimpulser ner i hårsäcken, där värmen bränner bort hårcellerna. Genom upprepade behandlingar tar man död på anlaget som får strået att växa, så småningom kan du njuta av permanent len hud utan hår och behov av rakning. Är du gravid eller har pacemaker ska du inte gå en diatermibehandling.

BOKA BEHANDLING
4.8 Fantastiskt bra (687 betyg)

FAQ

Vad är diatermibehandling för hårborttagning?

Diatermibehandling är en metod för permanent hårborttagning som använder högfrekvent elektrisk ström för att förstöra hårsäckarna och förhindra hårväxt på behandlade områden.

Hur fungerar diatermibehandling för hårborttagning?

Vid diatermibehandling appliceras en tunn nål på huden intill varje hårsäck. Den högfrekventa strömmen som passerar genom nålen omvandlas till värmeenergi som förstör hårsäcken och förhindrar ytterligare hårväxt.

Är diatermibehandling för hårborttagning permanent?

Diatermibehandling kan ge långvariga resultat och ses ofta som en metod för permanent hårborttagning. Men eftersom hårcykeln kan variera från person till person kan flera behandlingar krävas för att uppnå önskat resultat.

Finns det några biverkningar med diatermibehandling för hårborttagning?

Efter diatermibehandling kan det förekomma milda biverkningar som rodnad, svullnad och tillfällig ömhet i behandlade områden. Dessa symtom försvinner normalt inom några timmar till några dagar. Det är viktigt att följa eftervårdsinstruktionerna från din hudterapeut för att minimera risken för biverkningar.

Skicka ett meddelande