VAXNING

Vaxning

Den snabbaste lösningen inom hårborttagning (ävenm om den inte är permanent) är vaxning. Håret försvinner direkt och du är fri från hår och stubbig utväxt i flera veckor. Vi på Hudvårdsinstitutet i Borås använder oss av marknadsledande vaxprodukter för att ge dig snabb och effektiv vaxning från topp till tå. Lång erfarenhet och varma och lyhörda hudterapeuter gör att du är i trygga händer – oavsett om du vill vaxa benen, intimområdet/brasiliansk vaxning eller överläppen. Kom ihåg att hårstråna bör vara minst 5 mm i sin utväxt ör att vaxet ska kunna få tag i dem ordentligt.

BOKA BEHANDLING
4.8 Fantastiskt bra (687 betyg)

FAQ

Vad är vaxning för hårborttagning?

Vaxning är en hårborttagningsmetod som innebär att man applicerar varmt vax på huden och sedan snabbt drar bort det för att avlägsna håret från roten.

Hur fungerar vaxning för hårborttagning?

Vid vaxning appliceras det varma vaxet på huden i hårets växtriktning. När vaxet svalnar och stelnar, dras det snabbt bort i motsatt riktning, vilket tar med sig håret från roten.

Vilka områden kan behandlas med vaxning för hårborttagning?

Vaxning kan användas för att ta bort oönskat hår på olika områden, inklusive ben, armar, bikinilinje, överläpp, ansikte och rygg.

Hur länge varar resultatet av vaxning?

Resultatet av vaxning varierar från person till person, men det kan vanligtvis hålla i sig i 2-4 veckor. Håret kommer att växa tillbaka, men det kan bli tunnare och mjukare över tiden.

5. Finns det några biverkningar med vaxning?

Efter vaxning kan det förekomma tillfällig rodnad, irritation eller känslighet i det behandlade området. Vissa personer kan också uppleva inåtväxande hårstrån. Det är viktigt att följa eftervårdsråd från din hudterapeut för att minska risken för biverkningar och för att upprätthålla en frisk hud.

Skicka ett meddelande