HIFU FÖR MÄN I BORÅS

HIFU för män

Vad är då HIFU? HIFU är en väldigt kraftfull behandling som man bara gör en gång per år. Behandlingen är ett alternativ till traditionell kirurgisk ansiktslyftning, men utan ingrepp. Huden stramas upp och får ett lyft genom stimulerande ultraljud. HIFU passar alla hudtyper men kan vara smärtsam.

BOKA BEHANDLING
4.8 Fantastiskt bra (687 betyg)

FAQ

Vad är HIFU-behandling för män?

HIFU-behandling för män är en icke-kirurgisk ansiktslyftningsbehandling som använder fokuserad ultraljudsteknik för att strama upp huden, minska rynkor och förbättra konturerna i ansiktet.

Hur fungerar HIFU-behandling för män?

HIFU-behandlingen för män levererar fokuserade ultraljudsvågor till de djupare lagren av huden. Dessa vågor stimulerar kollagenproduktionen och ger en lyftande effekt, vilket resulterar i fastare och mer ungdomlig hud.

Vilka resultat kan män förvänta sig efter en HIFU-behandling?

Efter en HIFU-behandling kan män förvänta sig en förbättrad hudton och textur, minskade rynkor och fina linjer, lyfta konturer i ansiktet samt en generellt ungdomligare och mer vitaliserad utstrålning.

Hur lång tid tar en HIFU-behandling för män?

En HIFU-behandling för män tar vanligtvis mellan 30-60 minuter, beroende på området som behandlas och individuella behov.

Hur länge varar resultatet av en HIFU-behandling?

Resultatet av en HIFU-behandling kan vara långvarigt. Effekterna kan fortsätta att förbättras under flera månader efter behandlingen och kan vara märkbara i upp till 1-2 år, men individuella resultat kan variera beroende på åldrande och livsstilsfaktorer.

Skicka ett meddelande