Pedikyr i Borås

Pedikyr i Borås

Fötterna har en tendens att glömmas bort i vardagen. Ge dina fötter lite extra kärlek i form av vår klassiska pedikyr i Borås så kommer de att tacka dig. Behandlingen innehåller uppmjukande fotbad, peeling, nagelvård, borttagning av förhårdnader och avslutas med mjukgörande oljor och skön fotmassage. Du får mjuka och fräscha fötter som gör att du definitivt kommer vilja gå mer barfota.

Vad innebär en pedikyr i Borås?

En pedikyr är en skönhetsbehandling för dina fötter som vårdar hud, trampdyna, tår och naglar och gör dina fötter friska och fri från förhårdnader som kan skapa obehag. Regelbunden pedikyr förebygger problem som nageltrång, blåsor och generella nagel samt hudsjukdomar på dina fötter.

Varför kan det vara bra med en pedikyr i Borås hos oss?

Förutom att en pedikyr kan vara skönt och avslappnande så gör det även att dina fötter ser friska och fräscha ut, en pedikyr i Borås kan skapa en föryngrad känsla för dina fötter och ge dig mjuka och fina fötter.

Boka pedikyr i Borås redan idag!

Du kan enkelt boka tid hos oss online via knappen nedanför. Med pedikyr i Borås hos oss på hudvårdsinstitutet får du de bästa hudterapeuterna och en behaglig behandling. Välkommen!

BOKA BEHANDLING
4.8 Fantastiskt bra (687 betyg)

FAQ

Vad är en pedikyr-behandling?

En pedikyr-behandling är en skönhetsbehandling för fötterna som inkluderar rengöring, klippning och formning av naglarna, borttagning av förhårdnader och förberedelse av nagelbädden för nagellackning.

Vad ingår vanligtvis i en pedikyr-behandling?

En pedikyr-behandling innefattar vanligtvis fotbad, nagelklippning och filning, nagelbandsbehandling, borttagning av förhårdnader och liktornar, filning av fotsulan, massage samt applicering av nagellack om så önskas.

Hur länge tar en pedikyr-behandling?

En pedikyr-behandling tar vanligtvis mellan 45-60 minuter beroende på omfattningen av behandlingen och individuella önskemål.

Vilka fördelar har en pedikyr-behandling för fötterna?

En pedikyr-behandling hjälper till att återfukta och mjukgöra huden på fötterna, förbättrar nagelhälsan, minskar risken för förhårdnader och liktornar samt ger en avkopplande och välgörande känsla för trötta fötter.

Hur ofta bör man göra en pedikyr-behandling?

Det rekommenderas att göra en pedikyr-behandling ungefär var 4-6 vecka för att bibehålla friska och välskötta fötter. Men frekvensen kan variera beroende på individuell behov och livsstil.

Skicka ett meddelande