TATUERINGSBORTTAGNING BORÅS

Tatueringsborttagning

TATUERINGSBORTTAGNING I BORÅS

Var femte person som har en tatuering har funderat på att ta bort den. Men det är fortfarande många som inte vet om att möjligheten finns att ta bort en tatuering med hjälp av laser.

Har du oönskade tatueringar som du önskar bli av med så kan vi hjälpa dig. Med vår nya, effektiva lasermaskin som heter Pico Laser. Vi är stolta över att vara först i Borås med denna magiska lasermaskin.

 

SNABB, SÄKER OCH EFFEKTIV TATUERINGSBORTTAGNING

Vår supermoderna PICO Laser som är en så kallad YAG-laser är den mest kraft-fulla lasern för tatueringsreducering på marknaden. Discovery PICO har fått pris för bästa tatueringsborttagningssystem i Aesthetic Industry Awards.

 

HUR FUNGERAR DET?

Laserpulsarna med denna lasermaskin (kallas för picosekunder) avger energi och slår sönder färgpigmenten i din tatuering som löses upp och absorberas av kroppens immunsystem över 6-8 veckor som sedan naturligt bryts ner i kroppen under veckorna som följer. Tatueringen bleks på det sättet gradvis utan att skada huden.

 

HUR GÅR EN BEHANDLING TILL?

Hos oss på Hudvårdsinstitutet i Borås börjar alltid en tatueringsborttagning med en kostnadsfri konsultation. Där tittar vi på din tatuering, lyssnar in dina förväntningar samt se vad dina förutsättningar är för att din tatuering ska försvinna helt, vilket ju är målet här. Om du inte funderar på att tatuera över en gammal med en ny, då kan det räcka med viss reducering. 

BOKA BEHANDLING
4.8 Fantastiskt bra (687 betyg)

Skicka ett meddelande