Cryopen-behandling i Borås

Cryopen

Cryobehandling är en frysteknik som kan behandla ett stort antal olika hudåkommor. Med hjälp av dikväveoxid (lustgas) fryser vi bort fläckar, vårtor, fibrom och andra hudförändringar säkert och effektivt. Tekniken är mycket precis, vilket gör att även känsliga områden kan behandlas, som exempelvis runt ögonen. Under behandlingens gång blir hudutväxten fryst och vitnar, efteråt brukar en rodnad bildas. I vissa fall kan också blåsbildning förekomma, detta är normalt och läker så småningom. Inga bieffekter, och ingen risk att frisk vävnad skadas. Runt 1–3 behandlingar brukar behövas för önskat resultat.

BOKA BEHANDLING
4.8 Fantastiskt bra (687 betyg)

FAQ

Vad är Cryopen-behandling?

Cryopen-behandling är en avancerad teknik som använder kyla för att behandla och ta bort olika hudåkommor såsom vårtor, födelsemärken, solskador och pigmentförändringar.

Hur fungerar Cryopen-behandlingen?

Cryopen använder en precisionsapplikator som applicerar kontrollerad kyla på det specifika området. Kylan fryser och förstör de oönskade hudcellerna, vilket leder till att de gradvis avlägsnas.

Vilka hudåkommor kan behandlas med Cryopen?

Cryopen kan behandla en rad olika hudåkommor, inklusive vårtor, födelsemärken, solskador, åldersfläckar, keratoser, och vissa typer av hudtumörer.

Är Cryopen-behandlingen smärtsam?

Cryopen-behandlingen kan kännas som en kortvarig kyla och ett stickande eller pirrande obehag, men de flesta upplever minimal smärta under proceduren. Bedövningskräm kan användas vid behov för att minska obehaget.

Hur lång tid tar en Cryopen-behandling?

Tiden för en Cryopen-behandling beror på storleken och omfattningen av det behandlade området. Vanligtvis tar behandlingen några minuter per hudåkomma.

Skicka ett meddelande