LASH LIFT/FRANSBÖJNING I BORÅS

Lash lift fransböjning

Våra lash lift i Borås är idealisk för dig som inte kan eller vill använda mascara, men som ändå drömmer om fantastiska långa och fina fransar. Du får en mer intensiv blick och fransar som ser naturligt längre ut. Behandlingen är semi-permanent och resultatet håller mellan 6-8 veckor. Det spelar ingen roll om du har korta eller långa fransar, Lash lift passar alla som vill ha vackra och effektfulla ögon. Tänk bara på att undvika produkter med olja de närmaste 48 timmarna efter behandlingen.

Hur går lash lift behandlingen till?

Så gör vi lash lift i Borås!

  • Vi rengör dina fransar från sminkrester och eventuellt smuts så att dina fransar är rena och fina samt redo för din lash lift behandling.
  • Du får välja storlek på den lilla rullen som fransarna formas efter, vi har olika storlekar som skapar olika böjningar på dina fransar, fråga oss gärna om de olika typerna på ditt besök så vi kan hjälpa dig välja rätt typ!
  • Vi fäster sedan fransarna på rullen och applicerar en permanentvätska som gör att fransarna håller sin vackra form efter ditt lash lift.
  • Vi avlägsnar sedan fransarna från spolen/rullen och avslutar behandlingen med en vårdande keratinbehandling för att stärka dina fransar ytterligare för ett hållbart resultat.

Välkommen in till oss för Lash lift i Borås.

Vanliga frågor om våra Lash Lift Borås.

Hur länge håller en Lash Lift behandling?

Lash lift’s håller vanligtvis mellan 6 till 8 veckor.

Vad är det som gör att fransarna blir böjda?

Fransarna böjs efter spolen med hjälp av permanentvätskan, det är lite som när man permanentar håret fast i detta fall utförs det på dina ögonfransar så att de ska hålla sig i en böjd och fin form.

Vad bör man tänka på innan lash lift behandlingen i Borås?

Du behöver inte tänka på någonting speciellt, men vi ser gärna att du kommer till oss utan smink och utan kontaktlinser då du kommer ligga avslappnat och blunda under en längre stund vid behandlingen.

Vad bör man tänka på efter lash lift behandlingen?

Efter behandlingen är det viktigt att du är försiktig runt ögonen och undviker att gnugga i ögonen eller använda någon oljeprodukt såsom vattenfast mascara och inte heller sminkborttagning på fransarna. Du bör heller inte duscha, basta eller bada under de första 24 timmarna då dina fransar fortfarande håller på att sätta sig.

BOKA BEHANDLING
4.8 Fantastiskt bra (687 betyg)

Skicka ett meddelande

    Skicka ett meddelande