LASH LIFT/FRANSBÖJNING I BORÅS

Lash lift fransböjning

Lash Lift i Borås för fransarna du drömmer om!

Våra lash lift i Borås är idealisk för dig som inte kan eller vill använda mascara, men som ändå drömmer om fantastiska långa och fina fransar. Du får en mer intensiv blick och fransar som ser naturligt längre ut.  Lash Lift Behandlingen i Borås är semi-permanent och resultatet håller mellan 6-8 veckor. Det spelar ingen roll om du har korta eller långa fransar, vår Lash lift behandling i Borås passar alla som vill ha vackra och effektfulla ögon. Tänk bara på att undvika produkter med olja de närmaste 48 timmarna efter behandlingen.

Hur går Lash lift i Borås till?

Så gör vi lash lift i Borås!

  • Vi rengör dina fransar från sminkrester och eventuellt smuts så att dina fransar är rena och fina samt redo för din lash lift behandling.
  • Du får välja storlek på den lilla rullen som fransarna formas efter, vi har olika storlekar som skapar olika böjningar på dina fransar, fråga oss gärna om de olika typerna på ditt besök så vi kan hjälpa dig välja rätt typ!
  • Vi fäster sedan fransarna på rullen och applicerar en permanentvätska som gör att fransarna håller sin vackra form efter ditt lash lift.
  • Vi avlägsnar sedan fransarna från spolen/rullen och avslutar behandlingen med en vårdande keratinbehandling för att stärka dina fransar ytterligare för ett hållbart resultat.

Boka tid för Lash Lift i Borås idag!

Du kan boka tid hos oss redan idag och påbörja din resa mot fina och fylliga fransar.

Välkommen in till oss för Lash lift i Borås.

Vanliga frågor om våra Lash Lift Borås.

Hur länge håller en Lash Lift behandling?

Lash lift’s håller vanligtvis mellan 6 till 8 veckor.

Vad är det som gör att fransarna blir böjda?

Fransarna böjs efter spolen med hjälp av permanentvätskan, det är lite som när man permanentar håret fast i detta fall utförs det på dina ögonfransar så att de ska hålla sig i en böjd och fin form.

Vad bör man tänka på innan lash lift behandlingen i Borås?

Du behöver inte tänka på någonting speciellt, men vi ser gärna att du kommer till oss utan smink och utan kontaktlinser då du kommer ligga avslappnat och blunda under en längre stund vid behandlingen.

Vad bör man tänka på efter lash lift behandlingen?

Efter behandlingen är det viktigt att du är försiktig runt ögonen och undviker att gnugga i ögonen eller använda någon oljeprodukt såsom vattenfast mascara och inte heller sminkborttagning på fransarna. Du bör heller inte duscha, basta eller bada under de första 24 timmarna då dina fransar fortfarande håller på att sätta sig.

BOKA BEHANDLING
4.8 Fantastiskt bra (687 betyg)

FAQ

Vad är lash lift fransböjning?

Lash lift fransböjning är en behandling som ger fransarna en permanent böjning för att framhäva ögonen och ge ett mer öppet och vaket utseende.

Hur fungerar lash lift fransböjning?

Lash lift fransböjning använder en mild permanent lösning som appliceras på fransarna för att böja dem uppåt, vilket ger en mer öppen och vaken look.

Hur lång tid tar en lash lift fransböjning-behandling?

En lash lift fransböjning-behandling tar vanligtvis mellan 60-90 minuter.

Hur länge varar resultatet efter en lash lift fransböjning-behandling?

Resultatet efter en lash lift fransböjning-behandling varar vanligtvis mellan 6-8 veckor, beroende på hårväxt och hur man tar hand om ögonområdet.

Vilka fördelar har lash lift fransböjning jämfört med lösögonfransar?

Lash lift fransböjning ger ett mer naturligt resultat och är mer skonsamt för fransarna jämfört med lösögonfransar, som kan vara tunga och slita på fransarna. Lash lift fransböjning är också enklare att underhålla och behöver inte bytas ut lika ofta som lösögonfransar.

Skicka ett meddelande