Ansiktsbehandling med LPG liftmassage i Borås

LPG liftmassage

Vill du ha ett ansiktsbehandling med ett naturligt ansiktslyft som förebygger hudens ålderstecken och stramar upp huden? Som första salong i Borås erbjuder vi revolutionerande LPG liftmassage. Mekanisk massageteknik stimulerar blodcirkulationen, dränerar vätska och bygger upp hudens kondition på djupet. Behandlingen reducerar linjer, motverkar påsighet och ger ökad kollagenproduktion. Perfekt för dig som vill ha en effektiv icke-kirurgisk behandling där resultatet syns omedelbart!

BOKA BEHANDLING
4.8 Fantastiskt bra (687 betyg)

FAQ

Vad är LPG liftmassage ansiktsbehandling?

LPG Liftmassage är en naturlig och icke-kirurgisk behandling som stimulerar huden och musklerna i ansiktet för att ge en fastare och mer ungdomlig hud.

Hur fungerar LPG Liftmassage tekniken under ansiktsbehandlingen?

LPG Liftmassage använder sig av en patenterad teknik som stimulerar huden och musklerna genom att skapa en rullande och sugande rörelse. Detta ökar blodcirkulationen och stimulerar kollagen- och elastinproduktionen, vilket ger en fastare och mer ungdomlig hud.

Vilka resultat kan man förvänta sig efter en LPG Liftmassage ansiktsbehandling?

Efter en LPG Liftmassage ansiktsbehandling kan man förvänta sig en fastare hud, en minskning av fina linjer och rynkor, en jämnare hudton samt en mer ungdomlig lyster.

Hur lång tid tar en LPG Liftmassage ansiktsbehandling?

En LPG Liftmassage ansiktsbehandling tar vanligtvis mellan 30-60 minuter beroende på vilka områden som behandlas.

Är LPG Liftmassage ansiktsbehandling lämplig för alla hudtyper?

Ja, LPG Liftmassage ansiktsbehandling är lämplig för alla hudtyper och åldrar, men speciellt för de som vill förebygga eller behandla tecken på åldrande och slapp hud i ansiktet.

Skicka ett meddelande