Powerlite IPL i Borås

Powerlite IPL ansiktslyft

Ta din hudvård till en helt ny dimension. Powerlite IPL är en ansiktsbehandling som reparerar skadad hud och bromsar effekterna av hudens åldrande inifrån. Teknikens pulserande ljus tar bort ytliga blodkärl, rosacea och pigmentfläckar, och verkar på djupet genom att stimulera till produktion av kollagen och elastin. Powerlite IPL är en behandling som inte bara eliminerar hudskador, du får dessutom hud som känns fastare och ger ungdomlig lyster.

BOKA BEHANDLING
4.8 Fantastiskt bra (687 betyg)

FAQ

Vad är PowerLite IPL-behandling?

PowerLite IPL-behandling är en icke-invasiv behandling som använder Intensivt Pulserat Ljus för att reducera hudåldrande, ta bort oönskat hår och minska pigmentfläckar.

Vilka hudproblem kan PowerLite IPL-behandling behandla?

PowerLite IPL-behandling kan behandla en mängd olika hudproblem, inklusive rynkor, fina linjer, oönskat hår, pigmentfläckar, akne, rosacea, ytliga kärl/ kapillärer och inflammation

Hur fungerar PowerLite IPL-behandling?

Behandlingen fungerar genom att skicka ut intensiva ljuspulser som penetrerar huden och stimulerar kollagenproduktionen.
Ljuset absorberas även utav hemaglobinet o melaninet o omvandlas till 70 grader värme.

Är PowerLite IPL-behandling smärtsam?

PowerLite IPL-behandling kan upplevas olika från person till person. En värmande känsla under behandlingen, men det är vanligtvis inte obehagligt.

Vilken är den rekommenderade antalet behandlingar för optimala resultat?

Det rekommenderade antalet behandlingar för optimala resultat varierar beroende på patientens specifika hudproblem. Generellt sett brukar man rekommendera en serie på 3-8behandlingar.

Hur länge tar en PowerLite IPL-behandling?

En PowerLite IPL-behandling tar vanligtvis mellan 20 och 45 minuter,
Större områden längre tid
Exakt tid fås i konsultationen

Är det någon nedetid efter en PowerLite IPL-behandling?

Nej, det finns ingen nedetid efter en PowerLite IPL-behandling. Patienter kan återgå till sina normala aktiviteter direkt efter behandlingen.

Vilka fördelar har PowerLite IPL-behandling jämfört med andra ansiktsbehandlingar?

PowerLite IPL-behandling har flera fördelar jämfört med andra ansiktsbehandlingar, inklusive att det är icke-invasivt, och inte kräver någon nedetid.

Finns det några biverkningar av PowerLite IPL-behandling?

Det är möjligt att uppleva en liten rodnad eller svullnad efter behandlingen, men dessa biverkningar är vanligtvis milda och försvinner snabbt.

Vilka förberedelser behöver jag göra innan en PowerLite IPL-behandling?

Innan en PowerLite IPL-behandling bör du undvika direkt solljus och använda solskyddskräm med hög SPF för att minimera risken för hudskador. Du bör också undvika hårborttagning med vax eller pincett minst fyra veckor innan behandlingen.

Skicka ett meddelande