• Läppförstoring med fillers – Hudvårdsinstitutet

  Läppförstoring med fillers – Hudvårdsinstitutet

  Hudvårdsinstitutet erbjuder professionella behandlingar för läppförstoring med fillers. Genom att använda det senaste inom teknik och produkter, kan våra erfarna medarbetare ge dig de vackra och fylliga läpparna du önskar.

  Fillers är en populär metod för att förstora och forma läpparna, eftersom det ger omedelbara resultat och är en icke-kirurgisk behandling. Fillers består av hyaluronsyra, ett ämne som finns naturligt i huden och hjälper till att bibehålla fukt och ge volumen.

  Vid en behandling för läppförstoring med fillers, injiceras fillers i läpparna med hjälp av tunna nålar. Behandlingen är snabb och smärtfri, och du kan se resultatet direkt efter behandlingen. Resultatet varar i upp till ett år, beroende på vilken typ av filler som används.

  Hudvårdsinstitutet erbjuder olika typer av fillers för läppförstoring, och våra medarbetare hjälper dig att välja rätt produkt för att uppnå det resultat du önskar. Vi ger också efterbehandling och rådgivning för att bibehålla resultatet.

  Om du är intresserad av läppförstoring med fillers, boka en konsultation hos Hudvårdsinstitutet idag. Våra professionella medarbetare hjälper dig att uppnå de vackra och fylliga läpparna du önskar.

   

  BOKA BEHANDLING

Skicka ett meddelande